Perziana 
Ontdek de Historie met de Deskundigheid die het Verdient

De visum aanvraag

Voor een reis naar Iran heeft u een visum nodig. Om dit aan te vragen is er een visumuitnodiging nodig die geautoriseerd is door de Iraanse overheid.

Perziana biedt een unieke service aan voor alle reizen met een tijdsduur tot en met 20 dagen. Wij zorgen ervoor dat uw visum klaarligt op de luchthaven in Iran zelf. U hoeft hiervoor dus niet persoonlijk naar de Iraanse ambassade in Den Haag te gaan. Om ervoor te zorgen dat de visumaanvraag in Iran soepel verloopt zijn de volgende zaken van belang:

LET GOED OP: u bent er zelf verantwoordelijk voor om deze punten goed te controleren:

•          Een paspoort dat bij aankomst in Iran nog minimaal 6 maanden geldig is;

•          Gescande pasfoto;

•          Geen stempels van een bezoek aan Israël in uw paspoort;

•          Een kopie van uw zorg verzekeringspas (voor- en achterzijde.)

De kosten voor het visum bedragen € 125,-* per persoon ; dit bedrag wordt vermeld op de eerste rekening die u ontvangt van Perziana en dient u tijdig te betalen.

* De visumkosten worden door de overheid bepaald. Op dit moment, 01-02-2017, bedragen de kosten voor het visum € 75,- per persoon. Voor de uitnodigingsbrief, visumkosten en de administratie daarvan wordt er € 50,- per persoon in rekening gebracht. 

         

Let op: voor individuele reizen met een tijdsduur van meer dan 20 dagen zullen wij ook alle aanvragen voor u doen. U dient dan uw paspoort bij ons af te geven of aan ons op te sturen; wij zorgen dan voor de afhandeling.