Perziana 
Ontdek de Historie met de Deskundigheid die het Verdient

Reviews van de reizigers

J. Soeteman: 

"Als je toch denkt ik wil een bijzondere locatie bezoeken en een unieke ervaring rijker zijn, overweeg zeker om naar Iran te gaan. Iran is het lang van schoonheid en positieve verassingen. Als je de unieke gezichten van Iran wil bezoeken maak gebruik van onze ervaring en connecties en laat Perziana je een onvergetelijke vakantie en ervaring bezorgen." 

R. Boiler: 

"Als Parijs de stad van liefde is, dan is Iran het LAND van de liefde! Ik reis regelmatig en ben nergens zoveel liefde, vriendelijkheid en gastvrijheid tegen gekomen. Ik vind de Iraanse bevolking vriendelijk en de meest intelligente mensen die ik ooit heb ontmoet. Ze zijn erg gastvrij en oprecht in andere culturen geïnteresseerd."    

L. Caessens: 

" Als je toch denkt ik wil een bijzondere locatie bezoeken en een unieke ervaring rijker zijn, overweeg zeker om naar Iran te gaan. Iran is het lang van schoonheid en positieve verrassingen."  


L. Savelkoul: 

"Tijdens de rondreis van Perziana kom je ook in de minder toeristisch bezochte gebieden, en dat maakt de reis zo leuk. Een ander sterk punt is dat je met een kleine groep reist. Het grote voordeel is dat je het reisprogramma tot op een zekere hoogte kunt aanpassen, er wordt flexibel ingespeeld op de wensen van de groep die tijdens de reis ontstaan. Het netwerk van onze reisgids was bijzonder: deuren werden voor ons geopend die voor andere toeristen dicht bleven."  

C. Savelkoul: 

"Reizen door Iran is cultureel-historisch een reis door de tijd, ver terug voordat bij ons ‘ de beschaving’  werd uitgevonden. Een aaneenschakeling van hoogtepunten. De ene moskee, paleis, tuin is nog mooier dan de andere. Zelfs als je op de laatste dag denkt: nu kan niets mij meer verrassen, dan   ‘Beng’ en word je overvallen met de schoonheid van dit land."  

M. Schoonbrood: 

"Wat een prachtige reis! waarbij je niet alleen de natuurlijk al bekende parels van de islamitische bouwkunst in Isfahan, Yazd en Shiraz ziet, maar ook echte diamantjes van vroege bouw- en tegelkunst onderweg in de woestijn ontdekt. Ware verassingen. De Hotels zijn zonder meer schoon, hygiënisch, goed en plezierig. De leiding is deskundig, efficiënt en humoristisch. Na afloop van deze reis staat je mening over Iran geheel op zijn kop: Verfrissend!" 

 S. Hijmans: 

"Wij hebben een prachtige reis gehad, wat een bijzonder en gastvrij land, heb genoten! alles was perfect geregeld ook, en alles liep soepel! heel veel dank voor het organiseren van deze prachtige reis. Wij gaan het niet snel vergeten. Ik kan bepaalde allergische reacties hebben voor bepaalde voedingswaren. Geef dit in het begin aan de reisleider door. Het is helemaal goed met mij gekomen en nergens last van gehad."   


M. Peussens: 

"Gedurende reis wordt getracht om  lokale streekgerechten te eten en wordt je verwend met de lekkernijen van het land. Al met al een bijzondere ervaring waardoor Iran een speciaal plekje in mijn hart heeft gekregen."  

V. Swinkels: 

"De eerste reactie in mijn omgeving was, toen ik vertelde dat ik een rondreis door Iran ging maken: Is dat niet gevaarlijk? Wat moet je daar doen? Laat ik beginnen dat Iran een van mijn mooiste rondreizen ooit was. Zelden heb ik me zo veilig gevoeld in een land als Iran: je wordt nergens lastig gevallen,geen opdringerige verkopers en geen enkel moment dat ik bedacht moest zijn op mijn spullen of onveilig voelde. Integendeel! De mensen zijn erg vriendelijk en serieus in jou geïnteresseerd."