Perziana 
Ontdek de Historie met de Deskundigheid die het Verdient

Contact

Perziana beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in de toeristische branche met als specialisatie volledig verzorgde reizen naar Iran.

De organisatie onderhoudt uitstekende contacten met onder andere Iran Air, KLM en Turkish Airlines en staat in nauw contact met de Iraanse ambassade in Den Haag.

Daarnaast beschikt Perziana over de juiste steunpunten en contacten in Iran, die een verantwoorde en onbezorgde kennismaking met de cultuur, natuur en historie van Iran mogelijk maken.

Deze waardevolle contacten stelt Perziana in staat om juist ‘net dat extra’s’ voor haar gasten te kunnen verzorgen; van visumaanvraag tot en met vluchtboekingen, reserveringen in de beste hotels en het verzorgen van interessante excursies. Alles wordt door Perziana nauwgezet geregeld en gecoördineerd. Perziana stelt zich ten doel om haar gasten een onvergetelijk verblijf in Iran te bezorgen, waarbij naast de cultuurhistorische aspecten ook de kennismaking met de warmte en gastvrijheid van de inwoners van het voormalig Perzië een belangrijk onderdeel van de reis zal zijn.

Welkom op de Perziana website; geniet van de foto’s, laat u overtuigen door de ervaringen van eerdere reisgezelschappen en neem bij vragen vrijblijvend contact met ons op.

   

 

Route