Perziana 
Ontdek de Historie met de Deskundigheid die het Verdient

Doelstellingen: 

Perziana heeft zich ten doel gesteld om zoveel mogelijk mensen uit Nederland en België een goede ervaring te bieden over het mooie land Iran. Iran verdient het om met al haar schoonheid, historie en vriendelijke bevolking opnieuw ontdekt te worden. Zoals wij voor u een onvergetelijke ervaring willen verzorgen zo willen wij ook in Iran een verschil maken.

Als Perziana hebben wij ervoor gekozen om voor iedere persoon die bij ons boekt (van eigen winst) een donatie van € 10,- over te maken naar de organisatie Mahak. Mahak helpt kinderen, in Iran, die getroffen zijn door de ziekte kanker. Mahak heeft een speciale afdeling in het ziekenhuis geopend om kinderen de best mogelijke zorg te geven en doet daarnaast nog erg veel om deze moeilijke tijd draagbaar voor hen te maken.

Meer informatie kunt u vinden op: http://www.mahak-charity.org/main/index.php/en/home-en

Naast deze donatie steunen wij ook nog een andere kleine organisatie die kinderen helpt om naar school te kunnen gaan. Deze organisatie schaft met dit geld schooltassen, schriften, pennen etc. aan,  zodat deze kinderen een kans krijgen op een goede toekomst. De website is nog niet in het Engels beschikbaar. De link naar deze website zal in de toekomst op deze site vermeld worden.